Bragard

Bij Bragard begrijpen we onze klanten niet alleen, maar we hebben ook precies dezelfde filosofie. Horecapersoneel met een uitnodigende houding is essentieel om de juiste sfeer te scheppen voor uw klanten. Dat betekent dat uw personeel het beste materiaal nodig heeft om hun werk tot in de puntjes te verzorgen.

Bragard, een merk met persoonlijkheid…

De comfortabele en geraffineerde modellen van Bragard worden ontworpen in de Vogezen, een historisch textielgebied. Geruggensteund door een getalenteerd team van experts dat het assortiment naar een hoger niveau tilt, slaagt Bragard erin om beroepskleding te bevrijden van haar imago en om de levenskunst intrede te doen maken in elke keuken.

Hedendaagse & stijlvollre collectie

Omdat Bragard de productieketen volledig in eigen handen heeft, kan het hedendaagse en stijlvolle collecties ontwerpen. De expertise van onze teams is gekoppeld aan vaste waarden: onze creaties en collecties worden uitgewerkt in onze ateliers in Epinal door teams van experts, onze grondstoffen zijn hoofdzakelijk afkomstig van korte toeleveringsketens en een groot deel van de stoffen uit onze collectie dragen het label France Terre Textile.